“Ποιοι είστε, έχετε καβαλήσει καλάμι”!-Όταν ο Αυγενάκης απαξίωνε δημόσια τους σεισμοπαθείς του Αρκαλοχωρίου επειδή διεκδικούν! (Βίντεο)

Τελικά δεν ήταν “κακή στιγμή”, είναι η συμπεριφορά του κ. Αυγενάκη αυτή…

Λίγο μετά τις φονικές πλημμύρες στην Αγία Πελαγία, τον Οκτώβριο του 2022, πραγματοποιείται στο Ibis Hotel σύσκεψη για το πρόβλημα, αλλά και τους σεισμούς στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου.Γενικότερα για τις φυσικές καταστροφές που έχουν πλήξει την Κρήτη. Συνοδευόμενος από κουστωδία, προσέρχεται και παραβρίσκεται και ο “κρητικάρχης” υφυπουργός Αθλητισμού τότε, Λ. Αυγενάκης.

Στη σύσκεψη παρεμβαίνει και ο πρόεδρος του συλλόγου “Ελπίδα” των σεισμοπαθών, Κώστας Γκαντάτσιος, στηρίζοντας τα αιτήματα του φορέα και ζητώντας συνάντηση με τον Τριαντόπουλο. Ποιος είδε τον Αυγενάκη… και δεν τον φοβήθηκε! Ενώπιον του περιφερειάρχη Κρήτης, βουλευτών, δημάρχων, εκπροσώπων φορέων, του επιτίθεται επειδή είχε ζητήσει συνάντηση με τον υφυπουργό Τριαντόπουλο για τα προβλήματα των κατοίκων που επλήγησαν από το σεισμό.

Με γνωστό επιθετικό και απαξιωτικό ύφος, με ύφος 100ο Καρδιναλίων, ο Λ. Αυγενάκης, ενώπιον δεκάδων έκπληκτων παραγόντων κατηγορεί τους σεισμόπληκτους ότι… καβάλησαν το καλάμι!

“Ποιοι νομίζετε πως είστε… έχετε καβαλήσει το καλάμι”, φώναζε προς τον κ. Γκαντάτσιο, φράση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου των σεισμοπαθών.

Δείτε το βίντεο με την καταγγελία του κ. Γκαντάτσιου σε εκπομπή της Κρήτη TV:

“Δεν θα επιτρέψουμε ξανά την απαξίωση από κανένα μιας και διεκδικούμε το αυτονόητο μετά την τεράστια καταστροφή που βιώνει η περιοχή μας”, είπε ο κ. Γκαντάτσιος”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί